Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta

Programe

In jos

Programe

Mesaj Scris de Ingerash;x la data de Sam Noi 12, 2011 2:34 am

Când vine vorba de redarea filmelor la o calitate superioară intervin o multitudine de factori. Ar fi vorba în principiu de resursele calculatorului vostru, de codecurile instalate, tipul monitorului şi nu în ultimul rând de programul folosit pentru vizionarea filmului. Referitor la acest ultim aspect, există o mulţime de soluţii, gratuite sau nu, pe piaţa software. Nu se poate preciza cu exactitate care dintre acestea este cel mai bun, însă există câteva programe pentru calculator care au devenit în timp cele mai populare variante pentru utilizatorii de calculatoare, în materie de playere media.

Am alcătuit în continuare o listă care conţine programele pe care eu le consider cele mai utile în materie de redare audio/video. Lista conţine informaţii utile atât pentru utilizatorii de Windows cât şi pentru cei care folosesc diferite distribuţii de0 Ingerash;x Angel (Linux le distribuie) !
BS.Player - reprezintă în opinia mea cel mai popular player video, fiind folosit de peste 70 de milioane de utilizatori în toată lumea şi tradus în mai mult de 90 de limbi, incluzând aici şi limba romană. Principalul său avantaj îl reprezintă faptul că nu consumă foarte mult din resursele calculatorului, fiind astfel potrivit şi pentru calculatoare mai vechi sau mai puţin performante. Este disponibil în 2 variante, una gratuită şi una pentru care trebuie să plătiţi în jur de 40 de dolari. Poate fi folosit şi ca player audio. Puteţi descărca BS.Player de aici.
BS.Player

BS.Player

VLC – reprezintă o variantă open-source pentru redarea de materiale video/audio. Este compatibil atât cu sistemele de operare Windows cât şi cu cele Linux. În ultimul timp se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Una dintre cauzele posibile l-ar putea reprezenta faptul că pentru rularea unui film cu VLC nu este necesară instalarea nici unui codec în prealabil. O altă explicaţie ar putea fi faptul că aplicaţiile open-source au început să câştige din ce în ce mai mulţi adepţi, mai ales în ultima perioadă. În curând probabil va deveni cel mai popular player video (în cazul în care acest lucru nu s-a întâmplat deja). Puteţi descărca gratuit VLC de aici.
VLC

VLC

Media Player Classic – se remarcă în primul rând datorită titlului care pe mulţi îi duce cu gândul la player-ul încorporat în Windows (Windows Media Player). La fel ca şi BS.Player consumă puţine resurse şi are o interfaţă foarte uşor de utilizat. Puteţi descărca gratuit Media Player Classic de aici.
Media Player Classic

Media Player Classic

Windows Media Player – este vorba de binecunoscutul program al celor de la Microsoft, care însoţeşte sistemul de operare Windows. Personal, am folosit rar acest player, iar acele câteva experienţe mi-au lăsat impresia că aveţi nevoie de ultimele codecuri pentru vizualizarea filmelor.

Winamp - deşi este poate cel mai popular player audio, Winamp oferă şi funcţii avansate de redare video. Descarcă gratuit Winamp de aici.
WinAMP

WinAMP

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


avatar
Ingerash;x

Varsta Varsta : 19
Credite Credite : 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Programe

Mesaj Scris de Ingerash;x la data de Sam Noi 12, 2011 2:35 am

Happy Program de vazut Filme pe PC ! Wink Very Happy
avatar
Ingerash;x

Varsta Varsta : 19
Credite Credite : 0

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum