Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta

ninja lama

 :: Jocuri :: Metin2

In jos

ninja lama

Mesaj Scris de WinSon la data de Sam Oct 02, 2010 2:36 am

Cum se construieste un Ninja (lama) :

STATUS

-Pentru un ninja lama conteaza atacul corporal puneti 2DEX-1VIT . Dar daca vreti sa va faceti un ninja cu atac mare desi trebe sa aveti o armura +7\8\9 puneti 2STR-1VIT.
-Ce inseamna STR ? Str inseamna atacul valoare atacului corp la corp.
-Ce inseamna VIT ? Vit inseamna cresterea aparari si cresterea Pv-ului .

COMPETENTE

Ambuscada = Recomandata ca prima Competenta la M (Maestru). Acest skill este cel mai puternic skill al unui ninja lama camuflajul ofera posibilitatea de a creste atacul [Cand lovesti in spate] .

Pumnal Rulant = Recomandata ca a doua Competenta la M (Maestru). Acest skill are o sansa de otravire destul de mare cand este facuta la M .

Atac Fulger = Recomandata ca a treia Competenta la M (Maestru). Acest skill da jos adversarul , se poate ataca de la distanta , daune destul de bune si util pentru a iesi dintre pereti sau pentru a fugi de monstri/adversari .

Nor de Otrava = Recomandata ca a patra Competenta la M (Maestru). Acest skill otraveste , nu rateaza , ff util cand este la M5 , M10 , G .

Camuflaj = Recomandat ca a cincea Competenta la M (Maestru). Acest skill ajuta cresterea atacului ambuscadei si foarte util pentru incarcarea Pv-ului .

Strategie de lupta
In duel = Camuflaj -> Ambuscada -> Atac fulger -> Pumnal rulant ->Nor otrvitor-> Ataca pana se reincarca abilitatile .


Amintiti-va ca pumnalele cresc daunele Competentelor dar sabiile NU.by WinSon
avatar
WinSon

Varsta Varsta : 21
Credite Credite : 62

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 :: Jocuri :: Metin2

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum